De online schoenencollectie

Bekijk hier de schoenencollectie van ContessaBent u net als ik een enorme liefhebber van schoenen? Dan is de webshop van Contessa een absolute aanrader. Deze webshop ziet er dan misschien wat minder sexy uit dan bijvoorbeeld de webwinkel van Zalando, maar het aantal merken waarvan Contessa schoenen verkoopt is gigantisch. Bekijk hier de schoenencollectie van Contessa.

Meer merken dan u lief is

De webwinkel van Contessa heeft schoenen van zoveel verschillende merken in de aanbieding, dat het bijna meer is dan u lief is. Het rijtje met merken is lang en bijna honderd merken behoren tot het assortiment van de virtuele winkel. Niet dat deze schoenen altijd op voorraad zijn, maar toch. Feit is dat u via de webshop de schoenen van deze merken wel kunt bestellen. Of u nu op een paar schoenen moet wachten of niet.

Een kort overzicht

U bent benieuwd naar de merken die Contessa tot het eigen assortiment rekent? Dan zal ik u hier een aantal bekende merken noemen. Neem bijvoorbeeld Blackstone. Een groot schoenenmerk, net als Cruijff. Van dit laatste merk zijn er voornamelijk sneakers of andere sportieve schoenen in de uitverkoop. Ook grotere merken als Brunotti, Converse, Fred Perry, Floris van Bommel, LaCoste, Laura Vita, Kennel & Schmenger en Opera Milano zijn vertegenwoordigd in de online winkel van Contessa.

Waarom hier schoenen kopen?

Dat is een goede vraag, die ik ook niet zomaar van een antwoord kan voorzien. Mijn ervaringen met deze webshop zijn louter positief, maar dat geldt ook voor de webshops schoenen.com en de webshops van Zalando en Wehkamp. Het voordeel van deze webshop is echter dat die iets kleiner is dan die van de bovenstaande bedrijven. Hierdoor is de service vaak beter. Wat het prijsverschil is tussen al deze webshops durf ik u eerlijk gezegd niet te zeggen. Het zou zomaar kunnen dat Zalando goedkoper is, omdat dit bedrijf grotere hoeveelheden schoenen inkoopt.

Een eigen profiel

Heeft u naar aanleiding van dit stukje tekst wat vragen over de webwinkel van Contessa? Dan raad ik u aan om een profiel aan te maken op de website. Op Contessa.nl heeft u zich binnen een minuut geregistreerd. Als geregistreerde gebruiker is het gemakkelijk om in contract te komen met het bedrijf. Zo kunt u dus eenvoudig uw vragen stellen aan één van de werknemers van Contessa.