Hardcore Kleding volgens de laatste trends

De Hardcore scène is nog altijd springlevend waarbij de muziek zich kenmerkt door snelle bassdrums, basslines en luide rap- en zangsamples. Hardcore house is een stijl die veel volgers heeft en speciaal voor deze blog ben ik in de wereld van Hardcore Kleding gedoken.

100% Hardcore Kleding

Gabbers en andere hardcore house muziek liefhebbers dragen graag kleding die past bij de muziekstijl waar urenlang op gedanst wordt. De webshop 100% Hardcore heeft een uitgebreid assortiment dames en heren Hardcore Kleding. Je vindt hier kleding van onder meer Frenchcore en Terror. Het aanbod Hardcore en gabber kleding bestaat uit petjes, gabber bomberjacks, de originele trainingsjasjes, vlaggen, t-shirts, longsleeves en trainingsbroeken. 100% Hardcore is een gevestigde naam in de wereld van gabber en hardcore, je ziet dit terug in bijvoorbeeld de klassieke pitbull prints op de kleding.

Goed combineren en vriendelijke prijzen

Ben je een echte gabber of hou je van Hardcore Kleding dan heeft 100% Hardcore zich bewezen als uitstekende winkel. De artikelen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor uiterst betaalbare prijzen. Al bladerend door de webshop zie je direct dat de verschillende kledingstukken onderling te combineren zijn zodat je altijd een complete hardcore outfit kunt dragen. Zo staat een bomberjack geweldig met een hoodie eronder. Het assortiment van 100% Hardcore is ontworpen op vraag van gabbers. Je hebt alle ruimte om te bewegen en de gebruikte materialen voelen aangenaam aan. Speciaal voor dames is een lijn met hot pants, echte gabber truitjes en sport topjes ontworpen. Door de juiste combinatie te gebruiken sta je op elk hardcore feest in het middelpunt van de belangstelling en mogen je 100% Hardcore kledingstukken zeker gezien worden. Je nieuwe outfit is uiteraard niet compleet zonder een bijpassend heuptasje, die ene te gekke hardcore sleutelhanger en andere hardcore merchandise.