Hippe Horloges

De laatste tijd krijg ik veel vragen binnen over welke horloges hip zijn de komende zomer. Vandaar dat ik hier even kort blogje over zal schrijven.

huismerk-trendy-horloge-met-hanger-bruinOmdat ik nauwlettend de modeblogs in de gaten houdt weet ik dat de modellen op de catwalks voornamelijk horloges hebben zonder te veel opsmuk. Dit betekent dat er voornamelijk basic tinten worden gebruikt. De meest voorkomende kleuren op de catwalk zijn wit, zwart, licht grijs en andere meer donkere grijstinten.

Deze nieuwe trend voor 2015 is enigszins verrassend, omdat horloges de laatste jaren juist steeds kleurrijker werden met prints en felle kleuren. Voor de zomer 2015 is het dus echter back to basic, waarbij je vooral een horloge moet kiezen die past bij je eigen kledingstijl.

Zelf heb ik mijn horloge voor de komende zomer vorige week gekocht bij Fashionchick. Wat hierbij nog lastig was is dat deze horloge een aparte batterij nodig had: de CR2032 batterij. Deze batterij heb ik ook online gekocht, maar je moet wel opletten dat je niet te veel betaalt. Ik heb gemerkt dat de prijzen tussen batterijen van verschillende shops veel verschillen. Zie dit dus als een tip!

Heb jij een leuke toevoeging aan mijn blogbericht of vind je dat ik er helemaal naast zit? Laat het me dan weten in een reactie of stuur een bericht naar me via de contactpagina! Jullie horen weer van me!