Ibiza mode is weer eens hot

Hier zijn we weer met onze wekelijkse blog over mode en fashion. Door mijn werk bij de alom bekende Primark en mijn studie Mode ben ik natuurlijk bovengemiddeld geïnteresseerd in de laatste ontwikkeling op het gebied van mode. In deze blog kijk ik al even vooruit op de komende zomer, want de zon komt langzaamaan weer door de wolken heen. Wat blijkt? De Ibiza mode is ook deze zomer weer hot. Beautyfashiionn.nl kijkt vooruit naar de laatste trends voor deze zomer.

Ibiza mode is opnieuw dé mode
ibiza-modeVoor deze zomer staan de felle kleuren, de kleuren waaraan Ibiza mode haar unieke karakter aan ontleent, weer voorop. Voor zowel mannen als vrouwen, net als voor jongens en meisjes, staan felgeel, -blauw, -rood en –groen in de schijnwerpers in de modezaken. Elke paspop die omhangen is met zomerkleding heeft wel een teint van deze kleuren in de kleding zitten.
Daarmee wint de Ibiza mode dus weer aan populariteit. Eigenlijk is Ibiza mode de laatste jaren sowieso steeds in trek geweest. Alleen afgelopen zomer leek deze trend een jaar overgeslagen te worden, omdat de kleuren toen niet typisch Ibiza’s waren. Ibiza mode is dus opnieuw dé mode voor de komende lente- en zomermaanden.

Ibiza mode kan overal
De naam doet misschien anders vermoeden, maar de kleding die bekend staat als Ibiza mode is eigenlijk overal ter wereld te dragen in de zomer. U hoeft zich dus niet bezwaard te voelen als u met uw kleding, gebaseerd op Ibiza mode, ook aan de Griekse stranden flaneert. Of in het centrum van bijvoorbeeld een plaats in Turkije of Egypte (al is het op sommige plekken in dat laatste land niet zo’n goed idee wellicht).

Online adresjes voor Ibiza mode
Op het internet zijn er een aantal goede webshops waar u terecht kunt voor de laatste kleding die onder de Ibiza mode valt. Het voordeel van het kopen van de kleding in zo’n webwinkel is dat het relatief goedkoop is in vergelijking met dezelfde kleding in een fysieke winkel. Dat komt doordat een eigenaar van een webwinkel niet zoveel kosten hoeft door te berekenen in de kleding.