Schoenenwinkel Sarenza

Met de kortingscodes die te vinden zijn betaal je een stuk minderHet bedrijf Sarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht. In Frankrijk behoort Sarenza tot één van de grootste online schoenenwinkels. Het bedrijf is tegenwoordig gegroeid tot een internationaal bedrijf dat door heel Europa verschillende soorten websites heeft opgezet. Je kunt hierbij denken aan landen als Engeland, Duitsland, Italië en Spanje. Sinds een aantal jaar zijn ze ook actief in Nederland.

Het hoofkantoor van Sarenza kun je vinden Parijs, waar het bedrijf eveneens is opgericht. Het bedrijf wordt gezien als een trendsetter op het gebied van schoenen. Je kunt bijna alle modellen die je in modebladen ziet terugvinden in de collectie van Sarenza. Het bedrijf heeft om de toon te kunnen zetten ook een aantal schoenen experts in dienst. Daarnaast werken ze met grote merken samen. De collectie van Sarenza bestaat niet alleen maar uit bekende merken. Het van oorsprong Franse bedrijf geeft eveneens jonge designers de kans om zich te bewijzen. Een getalenteerde ontwerpster als Lise Lindvig heeft zich bijvoorbeeld al bewezen. Lise Lindvig heeft zo de mogelijkheid gekregen om bepaalde modellen schoenen te verkopen via de websites van Sarenza.

De tassen van Sarenza
Sarenza is niet alleen bekend om trendy schoenen. De hippe tassen van Sarenza zijn ook behoorlijk populair bij veel consumenten. Sarenza heeft een breed assortiment met tassen. In het assortiment vind je maar liefst 110 verschillende merken. Door de brede keus van tassen, zul je altijd wel iets vinden en is er dus altijd wel een tas die bij je eigen style past.

Veel mensen kopen geen schoenen via het internet omdat ze bang zijn dat ze de schoenen niet passen. Wanneer je schoenen bij Sarenza koopt hoef je hier geen zorgen over te maken. Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, mag je de schoenen zonder kosten retourneren. Dat is natuurlijk superhandig. We raden je dan ook zeker aan om eens schoenen te kopen bij Sarenza. Door een kortingscode te gebruiken kun je je aankoop nog interessanter maken. Op het internet zijn met regelmaat kortingscodes of kortingsacties te vinden die betrekking hebben tot Sarenza. Zo wordt shoppen bij Sarenza nog iets leuker.