Trends

De trends van de zomer van 2015? Die zijn hier te lezen. Alle trends op het gebied van kleren, schoenen, make-up en accessoires.

Kleding

Het is altijd moeilijk om je helemaal aan de trends te houden. Daarom geven wij je hier een paar tips over de kledingtrends van 2015.

Kleuren zijn nog steeds helemaal hot. De kleuren deze zomer zijn uitbundig, fris en fruitig. Daarom waren er op de catwalks ook veel sorbetachtige kleuren en andere felle uitgesproken kleuren te zien. Naast felle kleuren is de spijkerstof ook helemaal in. Bijvoorbeeld een licht of juist heel donker spijkerjasje doet het goed. Daarnaast zijn lange spijkerjassen, broeken, shorts en rokjes ook nog helemaal hot in het spijker! Fransjes is al erg lang een trend en deze zomer weer! Het komt veel terug bij leren en suède jasjes, maar ook bij rokken, tassen en jurken.

Op de jurken komen weer veel pailletten en bloemen voor. Dit is vooral in veel verschilde kleuren. Verder zie je ook veel opgestikte en uitgesneden bloemen! Diezelfde bloemenprint worden ook veel gecombineerd met fantasieën. Het gaat hier om kunstige en artistieke designs en strakke print uit de 60’s.

Oversized kleding blijft hot! Te grote spijkerjassen, truien en shirts worden steeds meer gedragen door vrouwen. Bijvoorbeeld: Een oversized trui met een oversized broek. Wij zijn er helemaal fan van!

Schoenen

Platform sandalen zijn ook weer helemaal hot. Dit zie je terug in allerlei kleuren maar ook in metallic worden ze veel gedragen. De gladiatiorensandalen zijn ook weer helemaal terug. Ze worden veel gedragen onder spijkerrokjes en broekjes.

Accesoires

Gouden sieraden zijn ook weer helemaal terug. In alle soorten en maten zie je dit terug bij alle populaire mode winkels.

Beautytrends

Deze zomer zijn de natuurlijke haar en make-uplooks helemaal in. Daarbij wordt dus veel gebruik gemaakt van highlighters en natuurlijke lipgloss. Voor het haar wordt bijvoorbeeld een beachspray veel gebruikt om er natuurlijke golven in te maken. 

Haartrends

Hier op een rijtje de haartrends van zomer 2015

  • De halflange bob
  • Golvend lang haar
  • De lange pony
  • Ijzig blond / grijs
  • Piekerig kort
  • Vlechtjes
  • Lange lage staart

 

mijn indiangold.nl

hier alles van House of Einstein

online tassen ibiza style

Freshcotton