Mode Zomer 2015

De zomer komt er weer aan, iedereen krijgt gelijk weer die bekende kriebels nu de zon heerlijk schijnt zie je gelijk iedereen weer naar buiten komen en de vrolijke kleuren weer te voorschijn komen. Maar wat is deze zomer eigenlijk helemaal hip?

Naar verwachting kun je voor mannen niks nieuws verwachten. De ingezette trend bij mannen, waarbij skinny broeken helemaal in zin en juist de bovenkleding ‘oversized’ is, zal ook in de zomer van 2015 dé trend zijn. Je zult de komende zomer dus veel lange t-shirts kunnen verwachten met skinny jeans daaronder.

De kapsels van mannen zullen ook de komende zomer weer kort zijn. Aan de zijkanten is het vaak opgeschoren, terwijl bovenop het hoofd het haar nonchalant wordt gestyled.

Vrouwen kunnen voor de zomer van 2015 wel enkele veranderingen verwachten. Vrouwenkleding, en dan zeker broeken, wordt allemaal wat wijder dan de laatste jaren gebruikelijk was. Nouja, natuurlijk blijft het wel allemaal strak, maar een wat lossere broek is niet meer uit den boze. Overigens had deze trend zich het afgelopen jaar al ingezet.

Ook de komende zomer is de festival-look weer helemaal in. Een leuk bandje in je haar, luchtige shirtjes en een mooie broek met gate; het kan weer allemaal!

Zoals altijd heb ik weer helemaal zin in de zomer! Jij ook?

modetrends in de zomer van 2015